Livrare GRATUITA la comenzi de peste 149 lei!
Stimati clienti,

In perioada 20 decembrie - 5 ianuarie suntem in concediu.

In aceasta perioada nu preluam comenzi telefonice sau alte solicitari.

Comenzile plasate pe site in aceasta perioada vor fi trimise incepand cu data de 5 IANURIE.

Pentru RETURURI / GARANTII / ALTE SOLICITARI va rugam sa ne transmiteti un email sau ne contactati incepand cu data de 5 IANUARIE.

Livrarea produselor

Care este timpul de livrare?

  • Timpul de livrarea include pregatirea coletului de catre colegii nostri de la depozit si timpul petrecut de colet la curier pana la livrarea lui. Facem tot posibilul ca acest timp sa fie cat mai mic.
  • In functie de conditiile meteorologice, zile libere legale, programul curierilor, comanda ajunge la dumneavoastra intre intre 1-5 zile.
  • Pregatirea produselor pentru expediere si livrarea lor se face doar in zilele lucratoare.
  • Curierii firmei de transport cu care colaboram fac tot posibilul sa va livreze produsele in timp util. In perioadele aglomerate (Craciun, Paste, BlackFriday) este posibil ca timpul de livrare sa fie mai mare decat de obicei. Va multumim pentru intelegere.
Livrarea produselor

Care sunt costurile de livrare?

  • Costul de livrare este de 19 lei daca comanda este mai mica de 149 lei, daca valoarea produselor dvs depaseste acest prag atunci transportul este GRATUIT
  • Costul de transport este permanent vizibil in cosul dvs. de cumparaturi (acesta se afla in partea de sus, in coltul din dreapta)
  • Taxa de transport, daca este cazul, se achita impreuna cu valorea produselor curierului in momentul primirii coletului.
Cost transport

Cumpara acum produse in valoare de 149 si beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT!


Transport GRATUIT

Stai fara griji, ai GRANTIE de 2 ANI la produsele noastre.


Garantie 24 LUNI

Stai fara griji, ai GRANTIE de 2 ANI la produsele noastre.


Produse testate

Aducem pentru clientii nostri produse/idei foarte apreciate la nivel international. Trendul din tarile mai dezvoltate acum si in Romania.


Best SELLERS